Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Smörstekta kantareller – en smak av paradiset…

5 kommentarer

Nu är det dags att ge sig ut i skog och mark och plocka kantareller. Detta skogens gula guld som smakar så underbart i stuvningar, pajer och smörstekt på rostat bröd…

Här är min enklaste och godaste macka; smörstekta kantareller, med mycket salt och peppar, på rostat bröd toppat med en persiljekvist. Kvällens läckraste vickning!

About these ads

Author: Matmamman

Skribent och krönikör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

5 thoughts on “Smörstekta kantareller – en smak av paradiset…

  1. Jag brukar steka mina kantareller med grädde och en hel del salt. Det är så gott att jag lyckats ta slut på alla de kilon jag plockade…

  2. Mums va gott, jag brukar steka ihop med lite lök :)

  3. Du har så rätt det är verkligen en smak av paradiset!!

  4. Vad gott! och jag som inte hunnit plocka nån svamp än i år :(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 688 andra följare