Matmammans Blogg

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Härliga helg!

Lämna en kommentar

Hej alla bloggläsare! Den här veckan har varit riktigt körig, och det har inte blivit mycket tid att blogga – men jag hoppas i har följt mitt Americana-tema på Matbloggen för inspiration och matglädje! Jag älskar amerikansk mat, den har influenser från så många olika håll! Macaroni and Cheese, Tuna Melt, Liver & Onion, Clam Chowder – allt i samma kök!

I helgen ska jag äntligen sätta igång och baka till Årets Bak och Dessertmästare, det ska bli jätteroligt! Jag vet fortfarande inte riktigt vad, men nånting ska jag väl kunna hitta på… Egentligen är det enda problemet att det finns för mycket smarrigt att baka – det är svårt att bestämma sig! Det är så mysigt att baka, särskilt nu när det är lagom höstruggigt och kallt…

Sen måste jag städa och göra i ordning balkongen endera dagen. Lika härligt som det är att plantera och fixa på våren, lika trivsamt är det att höstpynta tycker jag. Och i slutet av oktober ska ju Halloweenpumpan skäras ut och tändas!

En mysig helg önskar jag er – och självklart dyker mina tävlingsbidrag upp här på bloggen inom kort!

Härliga höst…

About these ads

Author: Matmamman

Skribent och krönikör med intresse för matlagning. Tycker att svensk husmanskost är bland det finaste och mest variationsrika som finns, men lagar lika gärna indisk linssoppa som svenska köttbullar. Här bjuder jag på mina bästa recept, inspirerande tips och mycket annat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 683 andra följare