kaffe

Abyssinian Dawn och Indonesian Lava – härlig mörkrost från Gevalia

Jag älskar att testa nya kaffesorter och de här två från Gevalia, Abyssinian Dawn och Indonesian Lava, är verkligen något för finsmakare. Båda sorterna är mycket aromatiska och fina.

Indonesian Lava är det mörkare av de båda och passar perfekt till exempelvis en grövre macka med smakrika pålägg som parma- eller serranoskinka eller en stark ost. Det lätt mörkrostade Abyssinian Dawn har en lätt fruktighet som känns väldigt fin till exempel efter maten, gärna med en bit mörk fin choklad till eller kanske med en klick honung i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 832 andra följare

%d bloggare gillar detta: