Allt det goda på påskbordet!

Påsken är en av våra största mathelger och ägg och sill står förstås i fokus. Men även om jag älskar våra svenska mattraditioner tycker jag också om att variera med nya spännande rätter som grekisk spenatpaj och ceviche med anor från Sydamerika. Härligt gott på påskens buffébord! Här har jag samlat mina bästa påskrecept – hoppas du hittar något som smakar just dig!

Charlies ceviche med räkor och sill

Mormor Elins stuvade ägg

Easter Egg Salad

Frasig spenatpaj på grekiskt vis

Det omistliga påskalammet

Påskens inlagda sill

Påskägg i alla färger…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s