muslihead

Finax nya müsli smakar härligt av bär, frukt, kakao och kanel…

Jag gillar verkligen müsli och på sista tiden tycker jag att de nya sorter som kommer håller allt högre kvalitet. Från Finax kommer nu tre nya smaker under samlingsnamnet Extra Smak, som förpackats i jättebra återförslutningsbara påsar och som håller sig färsk längre.

Från Finax kommer nu tre nya goda müslisorter – perfekta till fil eller yoghurt och förpackade i  återförslutningsbara påsar!

De tre smakerna är Bär & Vanilj (som är lite magrare än de andra samt nyckelhålsmärkt), Frukt & Kakao samt Frukt, Bär, Mandel & Kanel.

I vår lilla testpanel bestående av tre personer kom vi snabbt överens om att Mandel & Kanel var den allra godaste. Den är precis lagom krispig och lagom ”fruktig” och den välbalanserade kanelsmaken är utsökt. Den smakar perfekt till frukostfilen, helt enkelt!

Även Frukt & Kakao fick genomgående högt betyg, även om en i den lilla panelen hade önskat sig en lite tydligare smak av kakao. Väldigt god fruktsmak, blev ett av omdömena, och En fin kombinationen frukt och kakao ett annat. Supergod är den, vare sig du serverar den till fil eller en naturell yoghurt!

Bär & Vanilj kändes något mindre smakrik än de övriga två. Jag hade gärna haft en tydligare vaniljsmak i den – men det är ju en smaksak. Bären är härligt söta och goda och det är verkligen kul att en mager müsli kan vara så här god. Vill du kan du med fördel servera den till en god vaniljyoghurt – det finns ju magrare varianter även av den – det blir en jättefin frukost!

Alltså – Finax nya müsli Extra Smak får godkänt med spets av mig och min lilla testpanel! Rekommenderas varmt till dig som tycker om att börja morgonen med en tallrik fil eller yoghurt!

One thought on “Finax nya müsli smakar härligt av bär, frukt, kakao och kanel…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 065 andra följare

%d bloggare gillar detta: