Hem » Matmamman testar! » Bröd, müsli och mjöl » Finax nya müsli smakar härligt av bär, frukt, kakao och kanel…

Finax nya müsli smakar härligt av bär, frukt, kakao och kanel…

Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

Gör sällskap med 1 018 andra följare

Jag gillar verkligen müsli och på sista tiden tycker jag att de nya sorter som kommer håller allt högre kvalitet. Från Finax kommer nu tre nya smaker under samlingsnamnet Extra Smak, som förpackats i jättebra återförslutningsbara påsar och som håller sig färsk längre.

Från Finax kommer nu tre nya goda müslisorter – perfekta till fil eller yoghurt och förpackade i  återförslutningsbara påsar!

De tre smakerna är Bär & Vanilj (som är lite magrare än de andra samt nyckelhålsmärkt), Frukt & Kakao samt Frukt, Bär, Mandel & Kanel.

I vår lilla testpanel bestående av tre personer kom vi snabbt överens om att Mandel & Kanel var den allra godaste. Den är precis lagom krispig och lagom ”fruktig” och den välbalanserade kanelsmaken är utsökt. Den smakar perfekt till frukostfilen, helt enkelt!

Även Frukt & Kakao fick genomgående högt betyg, även om en i den lilla panelen hade önskat sig en lite tydligare smak av kakao. Väldigt god fruktsmak, blev ett av omdömena, och En fin kombinationen frukt och kakao ett annat. Supergod är den, vare sig du serverar den till fil eller en naturell yoghurt!

Bär & Vanilj kändes något mindre smakrik än de övriga två. Jag hade gärna haft en tydligare vaniljsmak i den – men det är ju en smaksak. Bären är härligt söta och goda och det är verkligen kul att en mager müsli kan vara så här god. Vill du kan du med fördel servera den till en god vaniljyoghurt – det finns ju magrare varianter även av den – det blir en jättefin frukost!

Alltså – Finax nya müsli Extra Smak får godkänt med spets av mig och min lilla testpanel! Rekommenderas varmt till dig som tycker om att börja morgonen med en tallrik fil eller yoghurt!


1 kommentar

  1. […] från Bohuslän och Dalsland!CutterKit pepparkakshus – kul nyhet på CoolStuff!Finax nya müsli smakar härligt av bär, frukt, kakao och kanel…GI-smart müsli från Risenta!Glögg från Kullamust: Sötma och syrlighet i […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Gilla Matmamman på Facebook

Prylar och presenter - CoolStuff
Matbloggstoppen

Ange din e-postadress för att följa denna blogg och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 018 andra följare

Blog Stats

  • 810,277 hits
Jag har placerat min blogg i Karlskogabloggkartan.se!
bloglovin BloggRegistret.se
Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 018 andra följare

%d bloggare gillar detta: