secretsens

Secret Sensations – glassiga favoritdesserter från Häagen-Dazs!

Secret Sensations – nya lyxdesserter från Häagen-Dazs!

I maj lanserar Häagen-Dazs en helt ny glass – Secret Sensations. Grunden till dessa nya sorter är två populära och goda dessertklassiker, nämligen Crème Brulée och chokladfondant. Jag har haft förmånen att få provsmaka dessa nya glassorter och jo, de är synnerligen smakrika och läckra. En verklig lyxglass, om ni frågar mig, förpackade två och två i lagom stora portionsformar. Härligt att ta fram efter en fin middag – eller bara för att man vill unna sig något extra gott framför TV-n…

Chocolat Fondant är fylld av mörk chokladglass, mjuka browniebitar och härligt krämig choklad – Crème Brûlée smakar verkligen brylépudding ”på riktigt” och innehåller små krispiga, goda karamellbitar. Vilken av dem man föredrar är väl en smaksak. Själv är jag ett riktigt ”chokladmonster” så jag lägger nog en extra röst på Chocolat Fondant. Vilken blir din favorit av Secret Sensations?

Jag vill också passa på och tipsa om den läckra nya glassorten Mint Leaves and Chocolate som lanserades i mars. En helt underbar glass med chokladfudge och blad av fräsch mynta. Det är en oslagbar kombination, särskilt för dig som tycker om äkta mintsmak (som jag gör!) och den känns både krämig och fräsch på samma gång. En hel del nytt på glassfronten lagom till den varmare årstiden alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 065 andra följare

%d bloggare gillar detta: