heinzhea

Heinz Tomatketchup Balsamvinäger passar till det mesta!

Nu lanseras Heinz Tomatketchup Balsamvinäger. Baserad på den klassiska tomatketchupen, men med råsocker och balsamvinäger istället för vinäger, har den blivit en storsäljare i Storbritannien. Och det är inte att undra på för smaken är verkligen fin; fyllig, vuxen, lite lyxig så där… Mmm så god!

Filip Fastén, finalist i Årets Kock 2011, har på uppdrag av Heinz tagit fram några olika ”smakkompisar”, olika kombinationer som smakar särskilt bra just med den nya ketchupen. Han rekommenderar till exempel att servera ketchupen som sidosås till citronkryddat kycklinglår, och att pensla den på lax.

Hamburgarna får en extra exklusiv smak av Heinz nya tomatketchup med balsamvinäger!

Själv använde jag Heinz Tomatketchup Balsamvinäger som topping på hamburgare till middagen igår. Det blev en riktig smaksensation som tilltalade hela familjen och som lyfte hamburgermiddagen till oanade höjder.

Jag gjorde hamburgarna på enbart nötkött kryddat med vitlök, örtsalt och svartpeppar och lade på en skiva cheddarost på varje burgare mot slutet av stekningen. Stekte ett par baconskivor och lade på på varje hamburgare och så en rejäl klick Heinz Tomatketchup Balsamvinäger på toppen. På med överskorpan – klart att avnjutas! Och det lär inte bli sista gången vi gör de hamburgarna…

Tips! Hamburgarna blir extra smarriga om man brer lite majonnäs på undersidan av brödet. Prova gärna också osötad senap av fransk typ!

3 thoughts on “Heinz Tomatketchup Balsamvinäger passar till det mesta!”

    1. Den är verkligen mycket fin – gillar man balsamvinäger så gillar man den här! Det är svårt att tro att ketchup kan smaka exklusivt, men det gör den faktiskt :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 065 andra följare

%d bloggare gillar detta: