fullrange3

Nya härliga produkter från Hellmann’s; frossa i smaksatt majonnäs, dressingar och såser lagom till grillsäsong och kräftskivor!

Färdiga och smaksatta såser är en uppåtgående trend i Sverige och Europa. Det tar det amerikanska varumärket Hellmann’s fasta på och lagom till grillsäsongen och kräftskivan lanserar man flera nyheter i sitt sortiment. Salladsdressing med smakerna Thousand Island, Vitlök, Ceasar, Balsamico samt Honung & Senap och två nya smaksatta majonnäser – karamelliserad lök och wasabi.

Honey & Mustard är supergod i ost- och skinkbaguetten…

Låter det gott? Det är det också, det kan jag garantera. Jag har haft förmånen att testa en hel låda med de nya smaksatta såserna, dressingarna och majonnäserna och jag är helnöjd – än mer när jag läser mig till att man bara använder ägg från frigående höns och överhuvudtaget håller en hög kvalitet.

Användningsområdena är i princip obegränsade; wasabimajonnäsen är supergod till den stekta eller grillade fisken, Honey & Mustard dressing sätter piff på ost- och skinkbaguetten, Creamy Garlic är suverän till grekisk sallad. majonnäs med karamelliserad lök blir en suverän ersättare för hamburgerdressingen…

Curry Pineapple-såsen har jag provat till några olika kycklingrätter – den är suverän till både kycklingsallad, grillad kyckling och som pricken över i:et på en kycklingsmörgås!

Själv är jag också barnsligt förtjust i Real Mayonnaise – en härligt len majonnäs som för tankarna till de goda mackor min väninna i Harlem brukar slänga ihop när andan faller på… Testa själv! Hellmann’s smaksatta majonnäser, såser och dressingar blir perfekta till sommarens fester!

One thought on “Nya härliga produkter från Hellmann’s; frossa i smaksatt majonnäs, dressingar och såser lagom till grillsäsong och kräftskivor!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Om mat och bakning, med matglädje i fokus

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 1 065 andra följare

%d bloggare gillar detta: